Unieke kans: professionele werkbank maken - 5 dagen


Het is vaak een pronkstuk in een hobbyruimte, garage of werkplaats: een professionele timmermanswerkbank/meubelmakerswerkbank. Deze wordt gemaakt in zware kwaliteit beukenhout. Een bijzondere kans om een dergelijke werkbank te maken, want de aanschaf is over het algemeen een kostbare aangelegenheid.

De afmetingen van de werkbank worden aangepast aan uw eigen werkhoogte en beschikbare ruimte. Het meest gebruikelijk is een werkbank van 2 meter lang en 60 centimeter diep. De poten zijn 8 bij 8 centimeter dik.

Het is mogelijk om de timmermanswerkbank uit te breiden met een lade, opbergrek en bankschroef. Het werkblad en onderstel kunnen los van elkaar vervoerd worden.

De cursus is bestemd voor deelnemers die al enige ervaring hebben met houtbewerking. Tijdens de cursus leert u om te gaan met machinaal gereedschap.

Data: nog niet bekend.
Mogelijk geven we deze cursus in de zomer van 2023. Heeft u belangstelling, laat het ons vooral weten. Bij voldoende deelname overleggen we met de cursisten een geschikte cursusweek.
Tijd: 9.00 – 17.00 uur
Kosten: € 950,- Inclusief materiaal (behalve bankschroef), koffie/thee/fris. Lunchpakket zelf meenemen.
Kosten bankschroef € 90,- Naar keuze evt. een luxe uitvoering (Veritas) € 200,-950Meer informatie of inschrijven
Wilt u meer informatie over de cursussen? Neem gerust contact met ons op. Heeft u al beslist en wilt u zich inschrijven? Stuur een mail met de volgende gegevens:
naam, adres, woonplaats, telefoonnummer (evt. ook mobiel nummer), mailadres, gewenste cursus en datum.

terug naar overzicht

Meubelwerkplaats De Leilinde
Wapserveenseweg 28
7986 PH Wittelte
06 51 93 60 17
info@deleilindemeubels.nl

Sitemap
website: Santhos